Connected Navigation
Connected Navigation
Odnawia się automatycznie, o ile nie zrezygnujesz przed datą odnowienia. Zostanie naliczona odpowiednia opłata. Możesz zrezygnować z abonamentu w dowolnym momencie z poziomu swojego konta.
Zaloguj się lub utwórz konto, aby subskrybować tę usługę
Jeśli korzystasz już z aplikacji mobilnych Citroën. (np. MyCitroën), możesz zalogować się tym samym loginem i hasłem.
Zaloguj się Utwórz konto